Presentació

El grups d’alletament són imprescindibles avui en dia. Constitueixen un espai segur on les mares poden intercanviar opinions, experiències, consells i cures sobre el moment vital que estan vivint i respectant els processos col·lectius i individuals de cada mare.

Des de Dones Portenyes de l’Ateneu La Bòbila (Nou Barris) entenem la lactància i la criança des de una visió comunitària i per això entenem la necessitat de crear un grup de suport al barri per a proporcionar l’espai, les eines i el suport a les mares i les famílies de Nou Barris.

Actualment, a Nou Barris no existeixen grups d’alletament matern de barri. Els més propers serien el grup del CAP de Meridiana (es reneixen cada divendres) i el grup Alba Lactància Materna de Sant Andreu (es reuneixen cada dimecres).

La resta de grups de Barcelona estan a altres barris més allunyats. Davant aquesta realitat, veiem molt necessària la creació d’un grup d’alletament matern al barri de Porta.

Objectius

Els objectius que ens plantegem alhora de engegar la creació del grup d’alletament matern són els següents:

* Crear un grup gratuït de referència al barri obert a qualsevol persona que necessiti orientació i d’acompanyament emocional a les famílies.

* Donar resposta a la necessitat identificada amb la creació d’un grup d’alletament al barri.

* Crear xarxa social al barri.

* Sensibilitzar sobre educació sanitària i tasques de prevenció.

L’objectiu és poder comptar amb l’assistència d’un grup de mares de manera més o menys fixa que tinguin alguna dificultat relacionada amb l’alletament o la criança o per a compartir experiències i conèixer altres mares. Els pares que vulguin assistir seran benvinguts, igualment les germanes i els germans.

Les sessions aniran a càrrec Mª José Díaz de Mera, fisioterapeuta col·legiada 8226, osteòpata D.O. MROE 444 especialista en ginecologia i pediatria i especialista en teràpia transpersonal i en constel·lacions familiars.

Calendari

Les sessions es faran cada dimarts a les 11.30h i tindran una durada aproximada de dues hores. Les sessions tindran lloc a l’Ateneu La Bòbila (Carrer Estudiant nº1, baixos de la Plaça Sòller).

La primera sessió està planificada per al 13 de novembre de 2018, a les 11.30. T’hi esperem

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *